Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


torsdag 23 januari 2014

Nika ett mellanstort charmtroll ....

 ... på äventyrligheter med husse. Denna dag, då husse skulle kolla upp skidspåret, en mil långt, då fick bara Nika följa med.Det blev timmar av " lyckligheternas lycklighet"  Lite ovant var det förstås  i början, för hon är ju van att gå på nya upptäcks färder med en hel flock, men sen bara njöt hon av att ha första tjing på kära husse.
Då och då delar vi på flocken, bara  för att de ska få mer "egentid" med oss och även för att de ska få möjligheten umgås med en eller två musketörer i taget.. Oftast så leker Nadia och Rona med varandra, killarna deltar ibland, när vi så "byter" musketörer, börjar de leka med de andra som är med, vilket betyder att de börjar leka på nya och andra sätt.
Och även vi två "tvåfotingar" vill så klart få möjligheten att rå om och ägna oss åt en  eller två/tre i taget. Det är mysigt och givande att emellanåt, byta om och förändra i flocken, för oss alla ...fast... allra mysigast, tycker vi nog alla att det ändå är,  när vi går ut i samlad "trupp"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar