Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


söndag 20 oktober 2013

Vi, sonen och jag, har varit hos fantastiska Sophie och hennes härliga familj ....och hämtat hem .. HAPPY


Får jag lov att presentera...Herr HAPPY, och en happy  Happy, det är precis vad han är. Och trots att han varit med om en del förändringar i sitt liv och trots att han levt ett tufft liv tidigare, verkar han vara en i grunden trygg hund kille
Han har sovit i en biabädd nedanför min säng och sovit gott hela natten, inte ett endaste knyst har jag hört.. Märkte ett tag att han längtade efter Sophie och hennes familj och bästisen Allie, "så då tog vi ett litet snack" Happy och jag, då gick det lite bättre :)
I morse tog jag med mig Happy och halva musketörgänget ut på en skogstur, sen när husse vaknat, gick vi ut en gång till med hela flocken. Det är det allra bästa sättet att introducera en ny flockmedlem och det gick hur bra som helst, men,. Ladushka, hon är en dam med integritet, så hon kommer säkert att "tala om för honom var skåpet ska stå" För Happy är inte försynt av sig precis, utan mycket nyfiken, så han vill lukta och pussa alla musketörer, för att försöka ta reda på vilka dom är, vilken damen med integritet inte är så road av.
På bilden har Happy hittat en socka med en pip boll i, det tyckte han var en högst märklig tingest, för så fort han tog tag i strumpan pep den, högt, men finurlig som han är, listade han ut, att om han tog tag i strumpskaftet, då hände inget, strumpan var alldeles tyst, intet det minsta lilla pip hördes.
Nu ska vi alla gå och ta en liten behövlig siesta.
Tack Sophie och din familj, för att ni öppnat era hjärtan och ert hem för ett oändligt antal hemlösa hundar genom åren, medan de väntar/väntat på ett alldeles eget hem och ett särskilt varmt tack för att  ni tagit så väl hand om Happy. Ni gör skillnad.... stor skillnad

2 kommentarer:

  1. Vilken finis! ♥ Lycka till med den nya familjemedlemmen! Kramis :)

    SvaraRadera
  2. Tack du Tanja!
    Happy är en mycket härlig, glad och lättlärd kille. Det han behöver träna på, är att gå i koppel och att närma sig "damerna" med lite mer finess och tålamod. Han var så glad att träffa så många tjejer på en och samma gång och nyfiken som han är ville han pussa och sniffa på dom, mycket, vilket inte var särskilt poppis i början. Men nu, ju mer de lärt känna honom och han dom, så funkar det toppen, med de flesta, fast, Ladushka vill hålla lite distans ännu.
    Här ösregnar det, så jag får nog gå ut alldeles själv .
    Kramisar från oss alla till dig

    SvaraRadera