Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


onsdag 9 oktober 2013

just nu, i dessa härliga hösttider, tror jag, nästan, att vi bosätter oss i skogen


Alberto ser livet som ett barn ... han ser inte sin flock, så då kan flocken inte se honom.. tror han.... jättenöjd över sitt gömställe.
Vill nästan inte gå hem, vill stanna länge, länge ute i den varma höstgodoftande skogen och gänget håller helt med ..
vi vill bara njuta av tystnaden, färgerna så länge höstvärmen stannar kvar, allt annat, som städ, tvätt osv försvinner inte, utan de är kvar, men se det är inte höstvärmen och höstfärgerna
sök är bland det roligaste och mest spännande som finns, anser musketörgänget, att verkligen få använda luktsinnet till max, det är livet på en pinne det.
Nadia är inte precis den snabbaste sökaren, men det vinner hon ändå på i längden, för de supersnabba, de missar många gobitar i farten och då är Nadia där
Nika, hon kan hon, hennes luktsinnet är på topp och otroligt snabb är hon i sin" långsamhet". .Människor som träffar henne för första gången, tror ofta att hon är långsam och lite klumpig, men då har de inte sett henne "in action" Hon far fram i skogen som en blixt, så smidig och så snabb.
Fortfarande, släpper vi inte Ladushka och Nika lösa samtidigt, Då sticker de längre sträckor, men var för sig håller de koll på flocken och kommer direkt då vi kallar
En starkt focuserande Florina. Hon stirrade ut leverbiten en stund, som för att förvissa sig om att den stannat kvar, för att sen "gå till attack"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar