Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


onsdag 7 november 2012

Att våga prova något nytt, något man aldrig förr gjort och inte trodde att man kunde... det ni, är kraftfull näring för självförtroendet som växer så det knakar

 Varje dag törs Nika prova på något nytt och för varje gång hon vågar, växer hennes självförtroende.Vore inte dumt att själv ha en coach som peppade mig att våga mer och mer och som säger "bravo, du fixade det", när jag vågat det ovågbara.
 Favoritplatsen  .. Tänk .. vi som tyckte att Nadia var hyfsat stor
På väg in efter en utetur, här övar vi sitt innan insläpp och när alla sitter ... varsågod Nika, varsågod Charlie .... en efter en efter en......elva gånger.... duktiga har de blivit

2 kommentarer:

  1. Underbara bilder! Måste vara härligt att se att hon tar för sig mer och vågar mer. Bravo! :) Kram

    SvaraRadera
  2. Jaaa, det är jättehärligt att se och uppleva att hon vågar mer och mer.Att hon inte längre är skraj för mig
    Men det är inte bara min och Mats förtjänst,en stor fördel är det att vi har så pass många hundar, Nika ser hur dom andra gör, när vi tex. säger åt dom att sitta, komma osv då ser och lär hon sig, utan att vi har behövt lära henne. Det är flera fördelar att ha fler hundar.
    Minns när Florina kom, hon som inte alls vågade finnas, som inte vågade tro på att kärleken också var till för henne. Då skulle du sett Lill-Charlie, hon pussade och pussade Florina, tills hon började reagera och "vakna upp" och komma ut ur sitt skal. Charlie gjorde ett kanonjobb. Det var som om hon förstod vad Florina behövde.

    Glada hundpussar

    SvaraRadera