Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


måndag 19 mars 2012

I en alldeles för stoooor väst, ryms en hel del ...


Snyggingen Alberto ...tycker inte att det är ett dugg kul att måsta gå i koppel, särskilt inte när man är van att springa lös och fri. Men vårens krafter är inte att leka med, särskilt inte för livsspralliga musketörer som gärna vill undersöka allt nytt som sker i naturen och nu för tiden, förnyar och förändrar naturen verkligen sitt utseende varendaste dag ....

Visst ser det härligt ut med vattnet som porlar fram mellan snömassorna och påminner om att nya tider nu är på väg .....


.. men jag skulle inte vilja att en endaste nyfiken musketör skulle "dratta" ner i vattnet.
För som synes skulle vi inte ha särskilt stora chanser att komma till undsättning.Sååå, det blir en hel del sträckor som kopplet bara måste på.


Mysmajan Nadia tar sig ett litet avslappnande snösolbad


Vilken dag!! Vilken löftetsrik dag, löftet om att våren har påbörjat sin resa ända hit upp, till de stora snöviddernas landskap


Släden, den fick stanna hemma denna söndag, då skogsvägen mest liknade en isbelagd rodelbanna. För trots att vi tränat oss i svängandets svåra konst , så skulle vi inte ha en chans att parera i den extremt höga farten som skulle bli om vi kastades oss ut i backarna.


Hahahaha.... jag ser verkligen ut som en liten teskedsgumma i den alldeles för stora västen, men den är toppen, i de stora fickorna ryms allt möjligt som kan komma till pass. Bajspåsar, hundgodis, tändstickor, mobil,( ifall vi skulle behöva lite hjälp) ljusstumpar (ifall det skulle vara extra svårt att göra upp en eld) ett flexi koppel, en liten kniv ..... :)


Här avverkar vi en tryggare sträcka, vilket, till musketörernas stora glädje, betyder att få springa lösa och lediga.... fast inte Ladushka ...ännu ... då vi inte är helt säkra på att hon kommer på inkallning. Vi tränar för fullt och hon är jätteduktig, för det mesta, men i "vårflodernas" tid, tar vi det säkra för det osäkra och har henne i koppel hela utfärden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar