Så här mörkt hann det bli under tiden vi var ute och lufsade i skogen
Florina är nästan uppslukad av mörkret, fast bara nästan, för våra sinnen och vårt seende skärptes otroligt mycket, så vi såg ganska tydligt och kunde urskilja även detaljer i mörkret
mörkare och mörkare blev det för varje steg vi tog
det är kuligt
tycker vi alla
att uppleva både mörker och ljus och alla nyanser därimellan
att se skogen, stenarna, snön..... ur en annan synvinkel gjorde turen så mycket mer spännande
så här såg det ut när vi startade vår kvällsfärd
King ivrigt sysselsatt med att undersöka en sedan länge glömd upplevelse
Bar-mark.
Tänk att det kan dofta så himmelskt gott av lite jord och sten
ett litet samförstånds snack innan vi börjar vår upplevartur
Florina är nästan uppslukad av mörkret, fast bara nästan, för våra sinnen och vårt seende skärptes otroligt mycket, så vi såg ganska tydligt och kunde urskilja även detaljer i mörkret
mörkare och mörkare blev det för varje steg vi tog
det är kuligt
tycker vi alla
att uppleva både mörker och ljus och alla nyanser därimellan
att se skogen, stenarna, snön..... ur en annan synvinkel gjorde turen så mycket mer spännande
så här såg det ut när vi startade vår kvällsfärd
King ivrigt sysselsatt med att undersöka en sedan länge glömd upplevelse
Bar-mark.
Tänk att det kan dofta så himmelskt gott av lite jord och sten
ett litet samförstånds snack innan vi börjar vår upplevartur
Nadja plus några till under trädens grenar
för lite bus och livsglädje ..... är/blir det aldrig för mörkt
Väl hemkomna blev det semmelbak .... saffrans semlor med hjortrongrädde, det låter väl smaskens, men s-bullarna blev inte alls fluffsaftig som jag hade hoppats, utan de blev bara så in i nordens kompakta, fast jag hade haft i kessella, så idag tänker jag förvandla semmelbullarna till skorpor, så det så
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar