Allt delar samma andedräkt - djuren,trädet, människan -- Vad är människan utan djuren? Om alla djur vore borta skulle människan dö av andens stora ensamhet. ( Hövding Seattles vädjan till president F.Pierce)


lördag 5 juli 2014

musketörerna, de kan det här med att leva här och nu .....

SOLEN har äntligen kommit på besök ......










4 kommentarer:

  1. Vad skönt de har det <3

    SvaraRadera
  2. Gänget är bra på att anpassa sig till livets olika väderlekar. Nu när det bjuds på en överflödande värme, då tar de, det lilla lugna. De vilar mycket och dricker mer.. Ingen är sugen på den minsta lilla utfärd.
    Hoppas du och din fyrfota kompis har det gott,och att värmen inte tar /tär på dina krafter.
    Stora kramar

    SvaraRadera
  3. Här är det rätt lugnt också, skönt att Ture inte vill vara så aktiv för matte är inte i form, någon sorts reumatism tror de. Svårt med promenader när foten inte vill vara med och jag har svårt att hålla i kopplet, kan inte böja fingrarna, stela och onda. Så just nu är värmen ganska välkommen. Vi har hägnat in en del av gården också, så där får lurvisen springa huuuur mycket han vill. Kramis!

    SvaraRadera
  4. Rackarns också, att din fot och dina händer inte mår bra, att du har så ont.
    Att inte kunna gå, då smärta hindrar och inte kunna räta ut fingrarna Fy fasen!!.Tur att värmen lindrar dina besvär något.

    När mina fötter varit "proppade" med smärta och hindrade mig från att gå, då först insåg jag fötternas stora och oerhört viktiga betydelse.
    De finns där, instoppade i strumpor och skor, utan att göra särskilt stort väsen av sig, men då de plötsligt smärtar, oj då, jag har visst fötter ...lite märkligt, att först när fötterna, eller annan kroppsdel
    skriker, blir jag påmind om, uppmärksam på, medveten om, deras
    betydelse, att de finns till.

    Har du fått ta en massa prover och tester, för att utröna vad dina smärtor beror på.? Molande värk och smärta, är inte roligt alls att ha, kan du sova, måste du ta smärtstillande?

    Känner starkt med dig.Begränsningar,i vilken form de än visar sig, är inte kul alls.

    Idag, ligger hela gänget, orörliga inne och jag sitter framför datorn, av samma anledning, vi "siestar" för värmen är för het.
    Önskar dig allt gott och skickar dig lite av min överskottsenergi
    Varma kramar Humlina

    SvaraRadera